Thuiszorg

Wilt u thuis blijven wonen, maar kunt u niet meer alles zelf? Dan biedt Stichting Thuiszorg Fast & Easy Care uitkomst. We leveren allerlei vormen van zorg, van verpleging en verzorging tot nachtzorg, van thuisbegeleiding tot zorg in de laatste levensfase.

Of u nu woont in een eengezinswoning, een appartement of een aanleunwoning, in de stad of op het platteland. Thuis is de belangrijkste plek op aarde en u wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ongeacht uw leeftijd, handicap of ziekte. Met een beetje hulp, verzorging of verpleging, is dat goed mogelijk. Misschien kunt u naasten of huisgenoten inschakelen, maar soms is dat niet mogelijk, niet voldoende of heeft u professionele zorg nodig. Wanneer u zorg nodig heeft, zijn wij er voor u. De zorg die Stichting Thuiszorg Fast & Easy Care u biedt is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en thuissituatie.

We overleggen met u welke zorg dat is. Wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk en wat zijn voor u de beste tijden om verzorgd of verpleegd te worden. Regelmatig bespreken we met u of alles naar wens verloopt, want misschien zijn er zaken die aangepast moeten worden. Welke zorg u ook krijgt, het is ons doel om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Stichting Thuiszorg Fast & Easy Care levert dag en nacht zorg. Dat is een prettig idee. Op tijden die u wenst, maar ook bij een acuut probleem, 24 uur per dag is Stichting Thuiszorg Fast & Easy Care er voor u. De Juiste zorg voor onze cliënten. 

Stichting Thuiszorg Fast & Easy streeft ernaar u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te laten wonen. Stichting Thuiszorg Fast & Easy helpt u waar nodig met het huishouden. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u op meerdere leefgebieden een ondersteuningsbehoefte heeft. Daarom heeft Stichting Thuiszorg Fast & Easy  een aantal samenwerkingsverbanden opgezet in de zorgketen.

Deze ketensamenwerking levert extra gemak en service op voor u als cliënt, maar ook voor uw familie en voor gemeenten. Het uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk kunt blijven doen wat u fijn vindt en dat u midden in de maatschappij blijft staan.

Stichting Thuiszorg Fast & Easy streeft ernaar u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te laten wonen. Stichting Thuiszorg Fast & Easy helpt u waar nodig met het huishouden. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u op meerdere leefgebieden een ondersteuningsbehoefte heeft. Daarom heeft Stichting Thuiszorg Fast & Easy een aantal samenwerkingsverbanden opgezet in de zorgketen. Deze ketensamenwerking levert extra gemak en service op voor u als cliënt, maar ook voor uw familie en voor gemeenten. Het uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk kunt blijven doen wat u fijn vindt en dat u midden in de maatschappij blijft staan.

Stichting Thuiszorg Fast & Easy biedt de volgende diensten aan;
•    Personenalarmering
•    Hulpmiddelen en verpleegartikelen
•    Groenonderhoud
•    Maaltijdservice
•    Haarverzorging
•    Pedicure

Betere zorg is onze missie!

De juiste zorg voor u!

Kanaalweg 22 D3526 KM Utrecht